Bakfulla bullpappor

Igår var vi på middag hos några underbara människor och på grund av det har vi  inte direkt varit några underbara människor idag utan legat i soffan hela dagen och slumrat, ätit hämt-mat och försummat våra barn. Jo, vi har förstås glott i våra mobiler också. Eftersom de  svämmade över av kanelbullar var pappan tvungen att slita sig från soffan och äga ut alla genom att göra den mäktigaste kanelbulle-tårtan ever. Och: vanliga kanelbullar. #livetärentävling #vivann

IMG_3028-0.JPG
IMG_3026.JPG
När man har så roligt att man somnar mitt i steget (tur när det står en sittpuff precis framför i just det ögonblicket):IMG_3031.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s