Bästa träningsmotivationen, del II: Irriterande kollegor

I lördags morse fick jag följande sms av Danne (svikar-kollegan som sa att vi skulle börja vårt nya hälsosamma liv på måndag):

IMG_2255.PNG

Då blev jag så sur så att gick ner till gymmet direkt och sprattlade med armarna OCH benen på en sån där maskin i en halvtimme medan jag lyssnade på Bea Usmaas sommarprat (jätteintressant sommarprat för övrigt om major hang-ups, att göra saker den svåra vägen och Andrées polarexpedition). Och så lyfte jag massa jättetunga grejer och det.

Game on.

 

3 reaktioner på ”Bästa träningsmotivationen, del II: Irriterande kollegor

  1. OK, nu har du fått mig att öppna ett gammalt wordpresskonto, upptäcka en skräpig poesiblogg som jag genast fick genanspanik över(man borde inte få publicera vad som på internet) och prokrastinera lite tid då jag borde ha, typ, sorterat papper. Bara för att du skriver så bra och roligt. Fy på sig duktiga människa!

    Gillad av 1 person

      • Tre små grisar var på tapeten minns jag. Annars hade väl ”Den goda, den onda och den fula” varit passande? Så kunde eventuella läsare ha försökt lista ut vem som var vad. Hehe!

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s