Ballonger, B-kändisar, bloggmammisar och lite bitterhet.

Idag var jag och hälsade på vår kund Frida som ställde ut sina isländska sagoväsen på ett VIP-bloggevent i Skeppsholmskyrkan. Där fanns massa ballonger, bebisar, ett knippe B-kändisar och en hel drös med bloggmammor. Jag gick runt och låtsades att jag var en riktig blogg-mamma. Det var ju inte så att jag ljög, alla bara förutsatte att jag befann mig där i egenskap av vippig blogg-mamma. Det var roligt för alla är jättesnälla mot blogg-mammor och ger en massa grejer. Helt gratis. Jag fick i och för sig bara några plåster och lite rabatt på en matkasse, men jag kände mig oerhört viktig.
IMG_2978.JPG

Jag insåg i alla fall att jag är sjukt avundsjuk på alla blogg-mammor. Jag vill också bli bjuden på massa roliga VIP-event, bombastiska boksläpp, fräsiga Finlands-kryssningar, filmpremiärer, produktlanseringar och få en massa fina grejer. Allt man behöver göra (förutom den lilla detaljen att man måste ha en massa läsare) är att skriva något snällt om de fina grejerna, publicera ett foto på alla grejerna och tävla ut den grejen som man gillar minst till sina läsare. Det skulle ju aldrig funka eftersom jag vill ha alla grejerna själv. Till och med plåstren.

Det bästa: De här brudarna (och Malin Alfvén – blev lite starstruck, faktiskt) kan vara vägen till två kvällar ledigt i månaden för mig och Pelle:
IMG_2986.JPG

Skuttade därefter glatt tillbaka till Lejonhjärta där avskedslunch med Miki, som ska till USA på smekmånad (nä, ingen är avundsjuk), stod på agendan och njöt av Stockholm som åmade och kråmade sig i det vackra vädret.
IMG_3001.JPG

Okej då! Jag tävlar väl ut ett plåster (det är oanvänt). Allt du behöver göra är att motivera varför just du ska få det här plåstret och gilla mig. Alltså inte på Facebook eller så, utan bara gilla mig rent allmänt. IMG_3030.JPG

Lycka till.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s