Tips från fitnesscoachen

Eftersom vi har förmånen att ha tillgång till en professionell fitnesscoach på jobbet tänkte jag att jag skulle börja dela med mig av hennes tips. Kanske har du till exempel redan lärt dig att en barnpizzas egentliga benämning är: fitness-pizza? Jag vet inte hur det är med dig, men mitt liv fick en helt ny mening efter att jag fick veta det.

Och det tar ju inte slut där. Idag under lunchen informerade vår guru oss om att: Orangina-läsk är en fitness-dryck. Det hade jag ingen aning om! Tvivlaren Danne hade mage att fråga om hon inte bara sa så för att det var den enda läsk hon gillade. Så var det självfallet inte. ”Den är ju fransk och det är typ apelsin i”, kontrade hon med. Där fick Danne så han teg.

Det var för övrigt en väldigt rolig lunch, trots att vi hoppade fitness-pizzorna just idag. Någon delade till exempel med sig (till hela uteserveringen) av när hon var i en porrbutik och råkade fastna med handen i ett butiksställ där det hängde smurf-snoppar. Personen ifråga kunde dock inte på ett sätt som kändes helt trovärdigt motivera vare sig varför hon befunnit sig i en porr-butik eller varför hon ville köpa en smurf-snopp, utan svamlade något om att det var en kvinnosaksgrej.

IMG_2757.JPG
Spexiga coachen snor kepsen. Tomas, Danne eller whatever han heter låtsas att han tycker det är roligt.
IMG_2755.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s