Snälla gör mig en tjänst så jag slipper hamna i dödscell.

Snälla, jag måste be dig om en tjänst. Kan inte du ta 15 sekunder av din tid till att protestera mot att National Institute of Health isolerar, skrämmer och torterar nyfödda ap-bebisar (och deras mammor) för att framkalla depressioner och kroniskt trauma? Allt du behöver göra är att klicka på följande länk och skriva ditt namn: http://investigations.peta.org/nih-baby-monkey-experiments/#action

Jag råder dig faktiskt att inte titta på klippet som finns på sidan för du kommer bara att vilja dö efteråt. Det är något av det värsta jag har sett och då har jag ändå tagit del av en ganska ansenlig del av NSMPD:s (nuvarande Djurens Rätt) fasansfulla filmarkiv.

Detta sker just nu. Grymma psykologiska experiment på små oskyldiga, försvarslösa spädbarn (med samma medvetande-nivå och intelligens som ett mänskligt spädbarn). Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ska lägga mig ned och gråta tills jag dör eller åka till USA och döda Stephen Suomi. Därför vore det kanon om du bara vill klicka här och skriva en liten kråka: http://investigations.peta.org/nih-baby-monkey-experiments/#action

Skärmavbild 2014-09-09 kl. 00.41.11Skärmavbild 2014-09-09 kl. 00.38.58 Skärmavbild 2014-09-09 kl. 00.24.09

Ondskans ansikte: Stephen Suomi

Tack!

PS. Dela gärna länken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s