Bröllopsnatten

Jag gifte mig för ett litet tag sedan. Det finns inte ord för hur roligt och mäktigt det var. Strax efter att den här bilden togs åkte jag och min nyblivna man till hotellet och inledde vår bröllopsnatt som självklart var det mest romantiska någon kan tänka sig. Det vill säga: jag hällde en påse pommes frites i sängen som jag inmundigade direkt från lakanen innan jag somnade på tvärsen över sängen. När min (förhoppningsvis) förhoppningsfulla make försökte väcka mig dreglade jag fram frågan: ”Är det du,  Lydia?” och somnade om.

Den sista bröllopsbilden

Tur att vi tror på sex före äktenskapet.

(Eller vad säger du, Lydia?)

En reaktion på ”Bröllopsnatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s