OBS: Allt under det här inlägget är gammal skåpmat

Inläggen härunder är ”bare gammelt bös” (som di säger i Värmland), importerade från en gammal blogg som ingen har läst, som jag startade för att man måste veta hur man gör en blogg när man jobbar med det jag gör.

Det var för övrigt av samma anledning som jag skaffade Facebook en gång i tiden, känslan av självuppoffring försvann dock ganska snabbt i just det fallet – jag erkänner utan omsvep att jag älskar Facebook (är så dj-a lättköpt, har bytt mobilabonnemang två gånger tack vare kokosbollar till exempel). Nu känns det, till skillnad från förra gången, riktigt roligt att blogga. Hoppas bara att någon kommer att läsa den här gången.

Vill du ha en kokosboll?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s