Bästisar

Jag och min bästis är lite osäkra på om man verkligen säger bästis när man är över 35. Vi har upptäckt att en del tittar lite konstigt när man talar om ”bästisen” i tredje person. De är säkert bara avundsjuka. Och det borde de vara. Rensade just min mobil från gamla sms och fann det här från i julas som min bästis, småbarnsmamman och skolsköterskan, skickat:

”Nu är det julmys med Ernst i TV4. Hur kan man vara sån? Spisrosor på kinderna och halm i kalsongerna. Blä. Blir inte särskilt inspirerad. Känner mest för att tatuera in en stor, ådrig balle på underarmen. Har ni julpyntat?”

Sådan är hon, min bästis.

Just det sms:et raderades inte, för övrigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s