Dödskul

Idag var jag, Henry och Mika på Stockholm Zombie Walk som firade 10-årsjubileum. Stämningen var hög i Fatbursparken där levande och odöda minglade helt obehindrat tillsammans. Alla tyckte att det var mycket spännande, särskilt familjens yngsta zombie-fan som ömson jublade och ömsom skrek av fasa. Jag tänkte att det är lika bra att hon vänjer sig eftersom den snart är här. Zombie-apokalypsen alltså.Henry passade på att frottera sig med några zombie-babes:

Henry utforskade även lockbetet på HBO-bilen under djävulszombiens överinseende.

Under (den lååånga väntan) på att tåget skulle få klartecken från ordningsmakten bjöds det på spontan underhållning. Här lite zombie-buffé:

Punk-Pippi och Jesus-zombien skrämde vettet ur både Henry och Mika.

De här tre skulle man vilja möta i en mörk gränd:

Det finns många olika sorters zombies som vi alla vet. Här är till exempel en hårdrocks-zombie:

Och här är en Babsan-zombie:

Soldat-zombien är ju en riktig klassiker:

Mina favoriter för dagen – de mäktiga familjen Addams-zombiesarna:

Svinsnygga Yin & yang-zombies:

Hund-zombies fanns det flera stycken:

Dagens raraste: födelsedagszombien. Vi klämde passande nog i med ”Ja må han leva” (lite som en besvärjelse). Birthday Boy visade sin uppskattning genom att göra massa läskiga utfall mot oss. Så fort han upptäckte att vårt minsta zombiefan (prinsessan IKEA) tog det hela på lite väl stort allvar satte han sig dock omedelbart ned och skojade lugnande med henne och bjöd på lite tårta.   ❤️😍 Mika ville inte hjärna smaka.

Det var någonstans här jag plötsligt insåg vilken fara svävade i. Tänk om zombieapokalypsen som en ödets ironi skulle inträffa just i samband med Stockholm Zombie Walk! Ingen skulle fatta förrän det var försent och tänk om man skulle råka döda någon oskyldig människa som bara hade klätt ut sig. Av den anledningen begav vi oss omedelbart hem. Okej, nästan i alla fall. Vi råkade fånga några Pokémons på vägen och som av en händelse ta en drink på Thaibåten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s