Hur går det med rökningen då?

Tackar som frågar, men vad är det för en dj-vla fråga? Varför inte: ”hur går det att inte röka?” eller: ”har du börjat röka ännu?” (med undertonen: det var väl det jag trodde, ditt karaktärslösa blötdjur).

Blir så förbannad, precis som om alla förutsätter att det redan har gått helvete. För det har det verkligen inte gjort, gått åt helvete alltså, tvärtom allt är helt perfekt; jag röker inte och alla i familjen lever.

Stämningen? Ja, den kanske inte är på topp hela tiden. Och ja, jag går och lägger mig direkt efter barnen eftersom mitt liv är så meningslöst nuförtiden och japp, jag har blivit jättetjock fastän jag tränar nästan varje dag.

Nä, nu ska jag gå och se om jag kan sno en till av Lydias gudomliga cup cakes som egentligen är avsedda för personalen på Ulla Winbladh som har möte, men DET SKITER VÄL JAG I!

Skärmavbild 2015-01-20 kl. 16.16.53

3 reaktioner på ”Hur går det med rökningen då?

  1. Tack Helen! Ja, vi är verkligen bäst. Ska fira detta med att äta minst en semla-wrap till lunch, måste ju testa. Hellre lite klädsamma kött-volanger runt midjan än svarta lungor. Trevlig helg! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s