Mina frikort.

På sista tiden har jag känt att jag borde börja skriva lite mer insiktsfulla inlägg som berör viktiga ämnen, men varje gång jag ska göra det…så går inte det. Det är därför jag inte har skrivit något på ett tag. Nu har jag bestämt mig för att släppa det och istället fortsätta att skriva tramsigt om banaliteter, orkar helt enkelt inte försöka vara klok och seriös (kanske för att jag är vare sig klok eller seriös). Av nämnda skäl tänker jag berätta vilka killar jag är görkär i. Det passar perfekt dessutom eftersom Pelle inte är hemma! Han är typ i Tyskland eller nåt och de har säkert inte internet där. Okej, börjar bakifrån eftersom det brukar bli mer spännande så.

3. Kjell Albin Tomas

IMG_3163.PNG

Jag älskar den här mannen. Han är den första och enda man som någonsin väckt det det där ”omhändertagande syndromet” som jag aldrig har förstått mig på. Vill att han ska vara mitt gosedjur och att de ska göra 73 säsonger till av denna geniala serie. Fast vid närmare eftertanke är jag nog mer kär i hans mamma Birgitta (och hennes paranoide kille Peter).

2. Vegard Ylvis

IMG_3165.PNG

Jag har faktiskt aldrig varit kär i en känd person förutom Barnjournalens Bengt Fahlström efter att han yttrade orden jag aldrig glömmer: ”Nej, det är inte julafton, men nu ska jag visa en tecknad film ändå”, mitt 8-åriga jag kände pirr då och jag älskade Bengan efter det.

Men den här killen. Jag har tänkt på honom som Finn till för inte så länge sedan och det beror på att jag upptäckte honom i och med dunder-hiten: ”Mitt namn är Finn”. Har terroriserat min omgivning med att spela denna låt varje dag, om och om igen, både på jobbet och hemma. Jag skrattar inte längre när jag tittar utan sitter med ansiktet centimeter från skärmen och suger in varje rörelse och ansiktsuttryck som en regelrätt kaninkokare. Herregud, om jag visste var hans kanin bodde…  Jag har alltid haft en fäbless för killar med humor men den här, han äger ut alla roliga män i hela världen. Han är inte bara ett humoristiskt geni och himlastormande vacker (förstår inte att den andre Ylvis-brorsan anses vara den snygga och sexiga vilket i och för sig är bra eftersom det förbättrar mina chanser) – han är snäll också. Hur jag vet det? Jo, när de kör ett av sina hiss-prank och de (dvs. ”hissen”) säger åt en kille som är på väg att ta ett foto inne i den talande hissen att han inte får det och killen som tänkte ta kortet blir lite osäker så märker man att Vegard tycker att det känns lite jobbigt.

En eventuellt lite sjuk grej var att min 3-åriga dotter tittade mig allvarligt i ögonen igår och sa: ”Jag heter Finn” när hon tyckte att jag var lite ouppmärksam mot henne.

1. Daryl Dixon

IMG_3164.PNG

Behöver jag ens kommentera? Jag är så kär i den här rollfiguren att jag kastar mig på tv:n och byter kanal om jag ser hans nuna i något annat sammanhang. Han måste nämligen finnas! Jag låtsas det och jag är superbra på att låtsas, som tur är.

Du kanske tycker att jag är lite taskig som lägger ut den här topplistan, som förhållandevis nygift och allt, men kan jag lugna dig med att jag skickade ett sms till Pelle i Tyskland i vilket jag frågade om jag hade frikort på Daryl och Finn (nämnde faktiskt inte Kjell eftersom jag vet att Pelle också är lite tänd på honom). Han svarade: ”Bra! Ja.” Jag måste nog övertala Danne att vi ska åka på konferens till Norge snart.

Vilket är ditt frikort?

#vegardylvis #kjell #daryldixon #bunnyboiler

7 reaktioner på ”Mina frikort.

  1. Kim! Du är mitt eviga frikort! Jag älskar de här vardagsreflektionerna som alla har men de flesta lämnar outtalade! Saknar dock en hårdrockare på listan, eller är det passerat nu när du har en signerat gitarr! Stor och kraxig skatkram!

    Gillad av 1 person

    • Tack detsamma! Marc Bolan är ju ingen ”riktig” hårdrockare och dessutom var han död när det begav sig, men han var nog min favorit. Bret Michaels och Sebastian Bach var snyggast i alla fall, speciellt när du och jag personifierade dem…. Puss!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s