I måndags började vi inte träna igen.

Nästan varje måndag pratar jag och Danne om att vi ska börja träna nästa måndag. Det kan låta så här: ”Nu är det perfekt när vi ändå ska jobba hela sommaren!” eller: ”Nu när det börjar bli höst är det perfekt så att man kommer i form till vintersäsongen!” Jag fattar inte riktigt vad som menas med det där sista men håller god min. Danne säger också att han planerar att träna på morgonen innan jobbet,  jag säger inget särskilt då heller eftersom jag egentligen bara låtsas att jag också tänker göra det.

Binge (som är före detta hockeytränare och kapten i surflandslaget)) däremot tränar så fort han får chansen. Cyklar till jobbet, simmar på Vanadisbadet, åker longboard och tränar på gymmet, typ varje dag. (Jo, det är sant!) Binge har också en väldigt genomtänkt och hälsosam kosthållning. Idag handlade vi med oss lunch från ICA alla tre. Binge handlade:
20140805-185817-68297336.jpg

Jag och Danne handlade:
20140805-185817-68297933.jpg

När våra uppackade kassars innehåll låg där bredvid varandra på bordet betraktade Binge vår white trash-misär och flinade lite men sa finkänsligt nog ingenting. Efter en liten stund mumlade Danne: ”Men det är inte till oss, det är till våra kunder.” Jag tror inte Binge trodde på det. Så nu vet ni: nästa gång ni kommer bjuder vi på cigg, ostbågar, vitt bröd, chokladbollar, kakor och dietläsk.

(Om inte Binge har ätit upp det i smyg, vill säga).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s